FAQ

Frequently asked questions

Verplicht Covid Safe Ticket


Een geldig coronacertificaat (Covid Safe Ticket) en identiteitsbewijs voorleggen bij filmvoorstellingen is vanaf 29/10 verplicht vanaf de leeftijd van 16 jaar.
Mondmasker vanaf 6 jaar


Vanaf zaterdag 4 december is het dragen van een mondmasker verplicht tijdens het volledige bezoek voor iedereen vanaf 6 jaar. Het mondmasker mag af in de privé Disney+ huiskamer. Geen toegang zonder mondmasker.
Houd 1,5 m afstand


Net zoals overal, is het ook bij ons belangrijk om steeds voldoende afstand te bewaren van andere bezoekers en onze medewerkers. Zowel binnen, als aan de ingang.
Voldoende je handen wassen of ontsmetten


Handhygiëne is de basis en blijft belangrijk! We vragen je daarom bij het binnenkomen altijd eerst even je handen te ontsmetten. Doorheen je bezoek staan verschillende displays opgesteld om je handen steeds te kunnen ontsmetten. Was je handen ook grondig na een toiletbezoek.
Blijf thuis als je ziek bent


De veiligheid van onze bezoekers en medewerkers is onze grootste prioriteit. Blijf daarom thuis als je ziek bent of mogelijks in contact bent gekomen met het virus. We ontvangen je graag op een later tijdstip wanneer je volledig genezen bent. Je kan je reservatie annuleren door het formulier op deze pagina in te vullen.
Welke coronamaatregelen worden getroffen?


Alle bezoekers dienen zich aan te melden met vertoning van de Covid Safe Ticket en identiteitskaart. Enkel bij een groen scherm krijg je toegang tot de structuur. Ter plaatse zijn ontsmettingszuilen voorzien. Het dragen van een mondmasker is verplicht in de gemeenschappelijke delen. In je eigen loge mag het mondmasker af zolang er geen personeel aanwezig is. Ook het personeel zal dit ten alle tijden aan hebben. We voorzien voldoende ventilatie in de loges en er is een continue controle van de luchtkwaliteit. De loges worden tussen elke screening ontsmet.